HFP Finance

Goed voor je Centen

Kies de juiste meter voor gasdetectie

20 december 2017 HFP 0 Comments

Om te zorgen dat er in een bedrijf op een veilige manier gewerkt kan worden kunnen daarvoor tal van veiligheidsmaatregelen getroffen worden. Wordt er veelvuldig gewerkt met gevaarlijke stoffen en bestaat de kans dat er gassen kunnen ontsnappen die een bedreiging vormen voor het personeel? Kies dan voor een goede manier om de vrijgekomen gassen zo snel mogelijk op te kunnen sporen.

Kijk wat er allemaal te koop is

Dit kan op meer manieren gebeuren maar als je op de website van G4ssafetysolutions kijkt kun je een keuze maken uit diverse soorten gas detectie apparatuur. Je kiest er eerst voor of je een meter neemt die maar één soort gas kan meten of eentje die meer soorten tegelijk detecteert beter is. Een meter die maar één soort gas kan meten staat bekend onder de naam single gas meter. Voor meer gassen tegelijk te meten kies je voor een multi gas detector of een PID meter. Ook kun je kiezen voor stand alone gasdectectors. Deze kunnen zelfstandig gebruikt worden en je hebt er dan ook geen andere hulpmiddelen bij nodig.

Win informatie in als je er zelf niet uitkomt

Welke meter je het beste kiest is afhankelijk van wat je wilt kunnen meten maar ook waar dit plaatsvindt. Kijk voordat je een keuze maakt altijd eerst goed rond wat er allemaal te koop is en vergelijk de verschillende producten goed met elkaar. Een gas detector is zeker geen goedkope aanschaf en daarom wil je wel de juiste kiezen waar je ook wat mee kunt. Als je er zelf niet goed uitkomt wat je nodig hebt kun je het beste even wat informatie inwinnen over de eigenschappen van de verschillende modellen. Zo bestel je de meter waarmee je de gassen kunt meten waarvan jij vindt dat het nodig is.

Previous Post

Next Post