HFP Finance

Goed voor je Centen

Hoe word je administratief medewerker?

8 november 2017 HFP 0 Comments

Ben je je huidige baan een beetje zat en wil je graag wat anders gaan doen of ben je herintreder in het bedrijfsleven? Dan kan een goede opleiding van tevoren zeker geen kwaad. Een voorbeeld hiervan is de opleiding tot administratief medewerker.

Werkzaamheden van een administratief medewerker

Een baan als administratief medewerker is elke dag weer anders. Je komt met verschillende mensen in contact, maakt brieven, beantwoordt mailtjes en neemt de telefoon op en nog veel meer. Veel bedrijven hebben een administratief medewerker in dienst en de vraag ernaar is groot. Om voorbereid te zijn op de praktijk is het zeker verstandig eerst een goede opleiding te volgen.

Kies de juiste opleiding

Voor een gedegen opleiding tot administratief medewerker kun je zeker eens kijken op  https://www.fabiusopleidingen.nl/opleidingen/administratief-medewerker.nl/ De opleidingen van Fabius geven je een goede kans op een leuke baan omdat ze gebaseerd zijn op praktijksituaties en inspelen op specifieke functies waar veel vraag naar is.

Wat doe je allemaal tijdens de opleiding?

De opleiding tot administratief medewerker is voor iedereen, ongeacht wat voor vooropleiding je hebt, toegankelijk. De opleiding bestaat uit 30 lessen van elk 3 uur die je klassikaal volgt. Huiswerk en examens voorbereiden doe je thuis. Hoeveel tijd je daaraan besteedt verschilt per persoon en hangt onder andere af van wat je al weet en kunt. De opleiding bestaat uit vijf onderdelen: toetsenbordvaardigheid (heb je zelf geen computer, dan stelt Fabius deze ter beschikking tijdens de cursus), MS Office, Praktijkvaardigheid, vervolg MS Office en Taal en Rekenen. Voor ieder onderdeel leg je een examen af en als je geslaagd bent ontvang je een diploma. Omdat het eerste deel van de cursus ook de taken voor receptioniste/telefoniste behandelt krijg je daar ook een diploma voor. Als je de opleiding met succes hebt afgerond kun je bij Fabius ook nog vervolgopleidingen doen maar natuurlijk ook op zoek gaan naar een leuke baan.

 

Previous Post

Next Post