HFP Finance

Goed voor je Centen

Een baan als commercieel administratief medewerker?

11 oktober 2015 HFP 0 Comments

Vandaag de dag liggen de banen helaas niet voor het oprapen. Hoewel het alweer een stuk beter is dan een jaar geleden, toen was de financiële crisis namelijk op z’n dieptepunt, zijn er nog steeds geen banen in overvloed. Ook in de financiële sector is het behelpen. Hoe maak jij het verschil binnen de sector en sleep jij alsnog een van die mooie jobs uit het vuur? Dat lees je vandaag in deze blog van HFP Finance.

Scholing en opleiding

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: scholing is in dit verhaal cruciaal. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit wat precies je achtergrond is. Het is namelijk ook niet erg als je je om dient te scholen via bijvoorbeeld een opleiding voor commercieel administratief medewerker als je daarvoor iets heel anders hebt gedaan. Het is wel van belang dát je die scholing hebt gehad. Een pre is dan ook vaak nog eens dat je iets in de praktijk hebt gedaan. Denk aan een stage bij bijvoorbeeld een bank of advocatenkantoor.

Opleiding voor commercieel administratief medewerker

De opleiding in de kop van deze alinea is willekeurig gekozen, maar wat ik er mee aan probeer te geven is dat de opleiding eigenlijk van ondergeschikt belang is. Met een opleiding voor commercieel administratief medewerker kun je namelijk ook gewoon in een andere functie binnen de financiële sector komen te werken. Het gaat er meer om dat je basiskennis op dit gebied wat groter is dan de gemiddelde mens. Met zo’n opleiding kun je best een mooie loopbaan tegemoet gaan.

Previous Post

Next Post