HFP Finance

Goed voor je Centen

Bitcoins verkopen? Lees in dit artikel 3 tips voor het verkopen van bitcoins!

4 april 2018 HFP 0 Comments

Heb jij op het juiste moment bitcoins gekocht en is het nu tijd om ze te verkopen? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om bitcoins verkopen succesvol te maken. Er zijn genoeg mogelijkheden, maar tegelijkertijd ook genoeg gevaren. In dit blogaritkel geven we je een aantal handige tips waarmee jij succesvol je bitcoins kunt verkopen. Lees daarom snel verder en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Tip 1: Verkoop bitcoins op de juiste website

Bitcoins verkopen? Doe dit dan bij de juiste partij. Er zijn namelijk veel bedrijven die onveilig bitcoins verhandelen, waardoor het dus zomaar kan zijn dat je al je geld kwijt bent. Kijk daarom uit en zorg ervoor dat je bitcoins gaat verkopen bij de juiste partij.

Tip 2: Bitcoins verkopen doe je op het juiste moment!

Wanneer je bitcoins wilt verkopen, doe je er natuurlijk alles aan om dit op het juiste moment te doen. De koers is wisselend, dus soms is het best lastig om een geschikt moment uit te kiezen. Daarom is het belangrijk om de koers goed in de gaten te houden. Is de bitcoinkoers alleen maar aan het dalen, dan is het aan te raden je bitcoins nog niet te verkopen. Wacht rustig af en verkoop je bitcoins op het juiste moment.

Tip 3: Haal je inzet er zo snel mogelijk uit!

Wil je jouw bitcoins nog niet verkopen, maar wil je wel geen risico lopen? Dan is het verstandig om bij winst, alvast je inzet uit te laten betalen. Je investeert dan enkel je winst nog maar in de bitcoin, en wanneer de bitcoin nog verder stijgt is dit pure winst!

Voorkom risico!

Bitcoins verkopen? Gebruik de tips die we je hebben gegeven en loop zo min mogelijk risico!

Previous Post